Anotace: ...nic mě nedokáže tak vytočit,jako budík..
Pravda pravdoucí :D...jinak mě tahle básnička i pobavila.Víc si věř,píšeš dobře! :)
05.09.2008 18:01:00 | Janetee
budík byl první věc kerou sem si koupila z první výplaty za brigádu na gymplu - byl žlutej, umělohmotnej, neřinčel ale pipipipi pipipipipípal :o)
taky strašně nerada vstávám a budím se mobilem
05.09.2008 15:12:00 | hanele m.
Je to úsměvné a smekám, protože na něco tak zavržení hodného jako je vstávání já nikdy,NIKDY nenapíšu ani jeden verš!!!
04.09.2008 19:09:00 | Elisha
...budím se mobilem,když vyjímečně musím,je to hrůza,zařve nějaká nepříjemná baba - je čas vstávat!
>básnička mi udělala dobrou náladu :-)<
04.09.2008 10:55:00 | WAYWARD
Já si vzpomínám jak máma říkávala "pořiď si budíka s vodotryskem",ten tě vzbudí...
04.09.2008 10:37:00 | Květka Š.