Strašně moc děkuji vehnalo mi to slzy do očí!
Mé slzy mi po tváři tečou,
a usměv se vytvořil najednou,
jsi úžasný a mám tě ráda,
děkuji bohu za takového kamaráda!
08.09.2008 21:12:00 | Vacluvka
Naprosto nepodstatně tipuji a komentuji, že se mi to líbí.
A roboti říkajíBůHSuď
04.09.2008 15:02:00 | Hannazka
V růžích se dá číst... z růží se dá slyšet... a růžemi je často nutné i mluvit... Znám to, znám :-)
04.09.2008 12:19:00 | Levandule