zanedbaný mejkap,
hadry z pytle od brambor
duše vždycky poklad
a v tom pytli
pašovala zázvor,
moruše
možná taky Míšeň
a dnes deo
kvůli tomu smradu
04.09.2008 23:15:00 | a_tao
No to je super!!!To je moje polívčička!!!ST
Velká myšlenka v obyčejných slovech, tisíc lastur a v jedné černá perla.
04.09.2008 18:56:00 | Elisha
Nevím jax to myslel, ale já jsem to pochopila po svém a moc se mi to líbí.
Přetvářka, nabubřelost, předsudky, pýcha - to je bohužel dosti častý jev. Myslím, že mnohé čeká velké překvapení!
04.09.2008 14:59:00 | Hannazka