Mezi zdmi
Anotace: V katakombách se dějí podivné věci...
je teplo
řeklo dítě které sleplo
Když rozžhavěné železo mu přiblížili k tváři
jsi teplá?
řekla dívka, která slepla
když vášnivými polibky jí zasypala paži
je teplý
řekl kněz když svíčky tekly
o vosku, jenž dopadal na holá ňadra žen
jsou teplé
řekl očím dívky leklé
ten , jenž při svých choutkách zatím nebyl přistižen
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Okřídlená Lištička, Rbb
Komentáře (3)
Komentujících (3)