Ať tak nebo onak...všichni skončíme stejně... umřeme stejně. V hlíně pět stop pod zemí jsme si všichni rovni.
Hezká myšlenka.
05.09.2008 18:48:00 | Anewue
spíš asi to že "i ti bohatí,sobečtí a s nezaslouženým štěstím nakonec dopadnou stejně jako ti co nemají štěstí, jsou chudí nebo se rozdali pro ostatní"...
ale aspon někdo se snažil to komentovat.
04.09.2008 21:44:00 | tooc
Ano, to je zákon přírody,takže i ti chudí mají hezké, zdravé, chytré děti a dožívají se vysokého věku.Kdyby bylo i tohle za peníze, to by byla katastrofa.
04.09.2008 18:42:00 | Elisha