JÁ
Anotace: na mě jsou nejkrásnější oči velké a černé
V černé barvě duše bílá,
co se ve mě asi skrývá?
Napovrchu sněhová vločka
uvnitř krásná......kočka
Oči černé jak uhlí v pekle
někdy působí trochu vztekle
jimi moje srdce kouká na svět
umí říci spousty krásných vět
Tak se mi do nich podívej
chvilku si se mnou povídej
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: ni.va, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, v.hercik
Komentáře (0)