smutné....
nejhorší je, že se teď hodně bojím aby tam v nejbližších dnech nepřibylo další jméno a to mého synovce
je mu 14dní a svádí těžký boj o život.
04.09.2008 23:46:00 | Popelka
i s nějakým konkrétním datem.
Zatím to datum zapřem,
a toho Tvého známého
dnes i s Tebou zapijem.
Zatím můžeme, dokud ...
04.09.2008 21:02:00 | a_tao
Každý máme svou černou desku, kam připisujeme jména...
jednou tam někdo připíše i to naše...
===
Jiří senior
04.09.2008 20:27:00 | j.c.