Anotace: ***
Jenomže ne všecí si dokážou rozumně promluvit, tedy mám tím na mysli, že všecí na to dobré slovo prostě neslyší a tak zasejkc je jenom křik... a nedaj si to zkrátka a dobře vysvětlit.
01.11.2008 21:31:00 | NikitaNikaT.
Trochu mi vadí ty tečky v první sloce, je to jedna myšlenka ale na čtyři části BUM v půlce narušena... Ale je taky možné, že to prostě byl účel a já jsem jen strašně nechápavá... Jinak je to milá básnička, líbila.:)
05.09.2008 00:56:00 | okousaná od světlušek