když Ona spí...
Anotace: On se rád dívá...
v klidném spánku
dýchajíc
beze spěchu
dívka zachumlaná
v bělostných poduškách
z mušelínu
hvězdný prach ulpělý na víčkách
jak odstín karmínu
lapený v červeném vínu...
On bez dechu poslouchal
melodii nádechů výdechů
hudba lahodící
netopýřímu sluchu…
Ona na rtech usazené stříbro
nevyřčené
jemné...
ženská koketérie
prohání se jako vánek
v krajině srdeční prérie….
On neslyšně plaval
na vlnách
a užíval si v tóninách
té něžné féérie….
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: okapovaroura, spare, Churry, NikitaNikaT., pejrak, Myrja, Bíša, labuť, devcatko z jetele, hanele m., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)