prolomíme prostor
kdo si mě objeví
kdo si oblíbí
mé nářky
u řeky plné
vody samé
kdo počká
kam dopluje
má loď naděje
až usměje se
má tvář
až setkají se
naše pohledy
až vzájemně
každý na jiném místě
prolomíme prostor
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., danaska, Káňátko, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)