ona to tak nemyslí
Holka moje nešťastná
jaképak tvé vdávání
celá věc je nejasná
na to nemáš nadání
Hodná milá hezká
to je málo nemyslíš
k čemu je to dneska
komu se tím zalíbíš
maminko mámo moje
zanech už těch řečí
bolí mě ta slova tvoje
vidíš a už zase brečím
Přečteno 464x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Romana Šamanka Ladyloba, Sana.sorrow, Káňátko
Komentáře (1)
Komentujících (1)