O chlapečkovi, který chtěl autíčko na setrvačník
,, Copak chceš můj malý synku?"
,,Autíčko na setrvačník, maminko"
,,Ach synku, vždyť nemáme peněz
natrhej raději v zahradě černý bez.
Tvé sestry nemají co jíst.
Nemohu autíčko Ti koupit"
I odešel synáček roně slzy
,,Však autíčko budu mít už brzy"
mumlal si tiše na zahradě...
Uteklo pár let a u vrat policie ťuká
,,Pošli nám, maminko, toho nezbedného kluka,
včera zas u benzinky krad..."
I plakala maminka a celá rudá
synáčka v zahradě nadarmo hledá
,,Kde jsi můj zlotřilý syne,
ukaž se, trest tě nemine !"
ale kluk dávno pryč je..
,,Tohle už není autíčko na setrvačník..
Tohle je traktor a jeho vlečník,
milá maminko "
,,Nesmí se rozčilovat, čeká miminko,"
volá přiběhnuvší otec...
Utíkal synáček přez hranice
a chytli jej hnedka - provinilce
,,MAminko, já už budu hodný"
Kdysi se zdržoval jenom v hernách
teď bude sedět až zčerná...
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)