Anotace: .......
. . . nějak slaně je nejen ve Tvém pokoji . . . ale po světě vůbec . . . sami mezi sebou (lidmi) . . .
08.09.2008 11:21:00 | rolon
Chjoky, co na to napísati ... bolavoučké, sic hezky napsané, ale hodně pocitové ... rozumím, znám aj já. ST!
05.09.2008 22:22:00 | NikitaNikaT.
... ze vzduchoprázna ...
je třeba znovu padnout do reality ...
a třeba si i znovu nabít hubu - protože o tom je živit předvším ..
--------------------------------------------------------
Kdysi jsem napsal v jednom komentu:
Vše čeho se můžeš dotknout je reálné a můžeš prožít …
Jen naše naivní sny, šňůry mýdlových bublin,
jsou sítě do kterých se kořist nechytí,
ale přesto je pořád budeme
se sveřepou tvrdohlavostí rozprostírat
--------------------------------------------------
a tohle je bohužel, i bohudík náš úděl, úděl těch kdo se nechtějí spokojit s ušmudlanou realitou ...
... protože na sny je potřeba věřit,
věřit tak silně až se splní ...
*
****- ... a já určitě o tom něco vím ...
*
05.09.2008 15:41:00 | HarryHH