Anotace: nikam nespěchejte; můžete klidně přeskočit, ale...
Pravdu díš ... co jiného, že? Je to dobré, výstižné a trefné, ze života. ST!
05.09.2008 22:20:00 | NikitaNikaT.
hm, jako dobry, mozna mas i pravdu,ale ja na tom nic moc z basnicky nevidim...?
05.09.2008 17:03:00 | saddova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?