O zmrdech, psech a lidech ….
Anotace: ... je to spíše prozaická ... bajka ...
.
Budeme si povídat jo …??
řekl mi můj pes,
který je děsně chytrej
protože už má na to věk
… jako já …
Chytrej ale neznamená moudrej
jenže to psovi nevysvětlíte
ono je to vlastně lepší být
chytrej a zmrd
protože moudrej zmrd
by byla už dost vražedná kombinace
například pes- chytrej zmrd
počká až se nebudu koukat
a pak mi ukrade párek
kdežto pes-moudrej zmrd
/což ani nejde k sobě /
by sice párek šlohnout chtěl
ale protože je moudrej
očekává že ocením jeho přemáhání
a dám mu ho sám
a nebo pro něj
odněkud vyštrachám hovězí kližku
kterou má k smrti rád …
Jenže chyba,
místo toho všeho
dostane jen
voďákem
aby blbě nekoukal
a pár nechutných granulí …
Krucinál kde je ten pes ..??
… a párek … ?
.. neříkal jsem Vám že je chytrej ?
... zmrd jeden ...
... ... jako já ...
*
.
Přečteno 298x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, JardaCH, okapovaroura, NikitaNikaT., Myrja, STIMPRE, WAYWARD, saddova, Art Brasi, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)