poprvé
Poslední kapka zbyla z večera,
Náhle si děvče dospěla.
Proč mění se okamžiky nocí,
A dívky vadnou bez pomoci.
Snad kdyby džbánek plný měla,
Nepominula by moje něha.
Jen dokud se ráno těžko vstává,
Smutek z noci pro ni sává.
Slzy pak její planou,
když dětství jde pro ní stranou.
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Alex Foster
Komentáře (0)