Mapy do nikam ...
.
Barevný plochy ubrusu pokecaného vínem,
zvrásněný horami a údolími
na pevné desce kuchyňského stolu
kotví mou hlavu
stolní mapa
mých osamělých pitek
němě plastická
ve svém sdělení
moře času a němota
která k tomu jaksi patří ...
protože i žít ... do němoty ...
... ... se sakra musí umět ...
*
------------------------------------------------------
*
Comment pro "vindal drámo" z Písmáku, ... dílo "Sám donma III." ...
*
Přečteno 277x
Tipy 21
Poslední tipující: Noc17, kokeš od pana krbce, G.P., okapovaroura, callowsick, NikitaNikaT., Myrja, Lota, Severka, Žqáry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)