Mezi vlkem a psem
Anotace: táži se tak sama sebe, kdo jsem?
z očí do očí hledím
otázkám snaže se pochopit
tápajíc ve tmě, hádám, nevím
myšlenky, kéž šly by uchopit
z očí do očí
otázky, jejichž odpověď je tichá
ze tmy ke mne směle kráčí
pravda lichá
z očí do očí v odraze
hodina mezi vlkem a psem
smutný člověk, životem zrazen
kdo jsem, když nejsem?
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)