Myšlenky
Když myšlenky tvé zase černé jsou
a cestu zpět najít nemohou,
tak schovej se ve světě nadějí,
tak schovej se uvnitř sebe.
Plný smutku slož píseň o stínech nečestných,
co uloupit tě chtějí.
Skoč a smaž,
co nenechá tě v klidu spát.
Tví motýli v duši opustit tě nechtějí,
znají tvé já a zmatek v srdci.
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (0)