Na drátě...
Anotace: jen tak...prostě
dvě kapky
usazené
na drátě
co se ulily
z výuky deště...
tulí se k sobě
drží za ruce
šeptají
starosti žádné
nemají....
a jak tak vibrují
v jednu se spojí
volným pádem
padají...
v tu chvíli
se i slunko
vášní rozehřálo...
do kapky se opřelo
a tělo
vodní
spojení
rozpálené láskou
se do světa
za duhovou clonou
vypařilo...
Přečteno 325x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, okapovaroura, Bíša, Churry, labuť, igniss, Holis, saroko, hanele m., NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)