Vrstevnice...
nikdy se neprotínají
a přesto spojující
spojky
ladné křivky…
hřbetnice
údolnice
hloubnice
s pravidly
hlavy a paty
pravidelný
intervaly…
distance
blíže k sobě
hustější
hory strmější
řidší
dál od sebe
údolí vláčnější...
nad mořem nebo pod mořem
jedním průsečíkem
Vrstevnice se vrtí s Vrstevníkem...
Přečteno 404x
Tipy 15
Poslední tipující: okapovaroura, spare, Bíša, Boscai, Churry, labuť, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)