Stín
Když procházíš krajinou
i vůně je těžší než tvé kroky.
Trochu nás vyděsí tvá postava.
Je slabší než dým z mraků.
Pohledem zkosíš mé ostré hrany
a přijdeš blíže.
Už cítím tvůj chlad
a nebojím se.
Uslyšel jsi nářek můj
a do vlasů vjedeš mi prsty.
Snažíš se mě osvobodit
ze spárů zlých, proradných.
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
Komentáře (1)
Komentujících (1)