Tak jen si..
tak jen si dopřej
nalij se, kámo
žít trochu mokřejc
je cool jak známo
nelituj prachů
stojí to za to
nad sůl je, brácho
tekuté zlato
nejenom nad sůl
nad vše na světě
blejt ohlej v pasu
na toaletě
když nemáš dost a
nepoznáš míru
´na ex´ je sprostá
lež o plezíru
dopřej si prezent
vůle nežvástá
už žádný reset
finito.. basta
Přečteno 338x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, okapovaroura, Iva Borecká, Lorraine, Holis, Boscai, LucQa, Myrja, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)