Anotace: ...z karet...
Pěkný návod na život, není co dodat.
08.11.2008 20:51:00 | Jin
Moje babička strašně ráda vykládala karty "o)
07.09.2008 08:26:00 | Iva Borecká
Nevadí saddova, u robotů se mi objevilo KUJ, a tak vím, že možná, když si přečteš ještě jednou..:-))
06.09.2008 22:15:00 | Mirka Hedbávná
no, dost obycejne a moc mne to nezaujalo, abych pravdu rekla
06.09.2008 22:03:00 | saddova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?