Modlitba přítele
Přijd´ ke mně,
když máš problémy a já ti poradím.
Jestliže tě budou ostatní ponižovat,
zastanu se tě a nezradím.
Když tě všichni opustí,
já zůstanu s tebou.
Rozveselím tě,
když ti bude smutno,
jen ať zůstaneš sám sebou.
Pokud uroníš slzu,
začnu plakat.
Jestliže tě budou ostatní nenávidět,
já tě budu mít rád.
Já budu mluvit pravdu,
když ostatní budou lhát.
Přijď za mnou,
jestliže ti okolí nebude rozumnět,
já tě pochopím,
to ti můžu dát.
Navštiv mě v nesnázích a podám ti pomocnou ruku, protože opravdoví přátelé zůstanou navždy spolu a nikdy jeden druhého nezradí...
Přečteno 586x
Tipy 10
Poslední tipující: Liduška, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, Lenullinka, okapovaroura, Veru, Maro Deives
Komentáře (6)
Komentujících (5)