Pobodáni vzteklou růží
Anotace: nákaza psychopatů
Hrajíc si na panenky,
polykajíc strach,
netušíme, že krade nám permanentky
do našich srdcí roztoužený vrah.
Pobodáni jeho něhou, ztrácíme tep,
hnijeme, stávám se jeho děvou, pod kůží rodí se střep.
Bodá do spánků a páře kůži,
umírám pozorujíc vyřezanou růži.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: saroko
Komentáře (2)
Komentujících (2)