Odlesk města
Anotace: vymazaná z 16.9.2007,
.
Zalitá sluncem posledních letních dní
spínáš své ruce chrámů do nebes,
ještě z věží toužebně zvony zní,
čekajíc na příchod večerních hvězd.
Tvá řeka městem si pomalu plyne,
přeťatá sponami mostů kamenných,
hladinu klidu zčeří líně
jen stěžně bílých plachetnic.
Staré zdi pokryl karmín psího vína,
vteřiny z orloje do ticha ční,
aby zas do ulic hodina půlnoční vlila
zítřejší náladu všedních dní.
.
Přečteno 395x
Tipy 46
Poslední tipující: fab four, Kapka, Jaromila, NikitaNikaT., .K.r.i.s.t.y., Hannazka, Churry, somewhere, drsnosrstej kokršpaněl, j.c., ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)