Momentka
Probouzím se na konci života
na zemi v nebesích
v leteckém vlaku.
strach pro radost
sluneční déšť
duha na poušti
válka v míru
pavouk ve vodě
voda ve slunci
slunce na pólu
vlk mluví se stromy
a kryje a střeží
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: BoOBee, NikitaNikaT., igniss, Belmon
Komentáře (2)
Komentujících (2)