Bezhlavě
svéhlavě
na svém si trvám
bezelstně
bezpracně
časem si mrhám
bezčasně
bezpečně
u netu sedím
bezladu
bezskladu
básně tu tvořím
bezlásky
nadsázky
o lásce říkám
bezpečí
beztečí
málo kdy mívám
bezkonce
dokonce
samotě zvykám
bleskově
jiné básně
přežvýkám a žasnu
co umíte