Slova na oběžné dráze
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=-_eP3RhgkJU&NR=1
Někdy se dívám zpátky
ulicí
spoutané srdce tak trochu
krvácí
dlaně prázdné a svědomí klesá
na vahách
podívat tobě do očí mám i
strach.
Černobílý film loňských
vzpomínek
odpuštění velké bez všech
výjimek
trvalé bydliště stále ve mně
máš
živote, proč se mě, aspoň jednou
nezeptáš.
V gejzíru hvězd na padlých
náhrobcích
píšu tvé jméno do mlhy
po nocích
všem vzpomínkám jsem ulomila
hrany
němě prosím "vrať se",
milovaný.
Přečteno 297x
Tipy 22
Poslední tipující: Raduzk, poustevník Jirka, Actafool, WAYWARD, Štěpina G, enigman, janewe, okapovaroura, Holis, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)