Někoho čas nedonutí
k inventuřeře života,
když bez citu rozhodnutí
koná v póze robota...
10.09.2008 08:31:00 | zzlatý
Pro svou sebelásku jsem udělal spoustu věcí,
sehnal si počítač, zavedl internet a pro svou
sebelásku nalezl přes síť lidi, mezi nimiž a
mnou se vedou dialogy. Pomáhá to mě i jim, není
to nádherné?
09.09.2008 20:08:00 | jehlaspichlas
Uzlíky raděj nedělám,nemusím rozvazovat.
Ale žárovkou kreslit jasno-to se mi moc líbí,to bych ráda.Ve světle je všechno lepší.
08.09.2008 13:23:00 | s.e.n