Z ohně stvořena
Znáš mé jméno,
Znáš mé oči,
Nevíš o mně vůbec nic..
Znáš mou vůni, moji kůži,
To je vše,
Zkouším Ti říct…
Znáš můj pohled do očí,
Když hlava se mi zatočí
A cítíš,
Že s Tebou jsem ráda,
Ráda hladím Tvoje záda.
Nevíš o mně vlastně nic,
Jak žiju , z ohně stvořena,
Třeba jsem odlišná rasa,
Jsem člověk? Jsem zmatena..
Potkal jsi mne, našel jsi mě,
Zoufalou, a přesto plnou síly,
Rohy nedokážu skrýt,
Oděna však v duši víly.
Oči plné čehosi,
Co nelze obsáhnout pár slovy,
Neznáš mne, nikdo mě nezná,
A kdo zná, tak nic nepoví…
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, Manon.H, blue, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)