Noční hody
Anotace: Zkuste to popsat sami:o)
Hodujte mé rty, z luna její číše.
Jste to právě vy, koho tajně zvou.
Sledujte ty oči, když je klopí tiše.
Vždyť jste to právě vy, kdo zná pohled tmou.
Nechť splynou naše těla
A v žáru noci chladem procitnou…
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Alex Foster, WAYWARD, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)