Gesto
V závoji mlhy tělo své ukryji.
Svou duši schovám do světla stínu.
Do stěny z marnosti nehty teď vyryji.
Poselství pro všechny, jenž nesou svoji vinu.
Každý sám sobě je vinou i trestem.
Každý však druhému odpustit by měl.
Ptáte se co chci říct, tímhle tím gestem?
Ptám se i sebe, snad odpustit bych chtěl...
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)