Best friend

Best friend

Anotace: Kamarádovi,kterej byl kamarádem.

Sbírka: Slova moje vlastní

"Svou violu jsem naladil ,co možno nejhlouběji"
napsal kdysi jeden básník -já ty verše znovu pěji.
Na střepech jsem prošel bez bot,
zmrznul smích-přesto se směji.

Dotknul jsi se skoro mraků,když jsi sahal po troleji,
ztratil jsi se mezi nima,jako rosa v petroleji.
Byls mi bráchou,byls mi nejblíž,
když jsme blbli na koleji,
nikdy už tě neuvidím,žiju dál
...a přesto tleji.

Když tě srazil výboj k zemi,
shořel jsi ,jak listy Henny,
zůstal jsem sám mezi všemi,
jen sůl zbyla z mořské pěny.
Autor Pietro, 24.08.2005
Přečteno 957x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nádhera, moc pěkná formulace.

17.03.2006 14:03:00 | Bajík

líbí

nádhera, moc pěkná formulace.

17.03.2006 14:03:00 | Bajík

líbí

brrrr..velmi hluboké..velmi realistické..velmi strhující!!

31.08.2005 13:57:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel