jedno
jsem vítr a snich
jsem měsíc a voda
jsem strom a dřevo
a ty jsi má myšlenka , můj stín ,
má touha , můj oheň
dvě poloviny ,spolu jsou jedno ,
jeden kruh , jeden vesmír ,
ovšem , to je sen , který se uskuteční až v něj uvěříš.
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)