Labuti
Anotace: nemilostná hrana, kýčovitá jako já (Miserere)
Sbírka:
Miserere
má mrtvá labuti
poleť ke mně
pohlaď jemně
svým bílým pírkem
mou tvář.
má mrtvá labuti
přileť ke mně tmou
přečti mi nápisy
řekni, co znamená
být malou a neznat pravidla
pravidla lži, pravidla chtění
ale hlavně lži
tání, smání, lehké dání
prý jen váš úsměv už mi brání
splním vám, slečno, jedno přání
jedno přání před smrtí.
(labuti. kde jsi, labuti?)
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: adida, melebele, okapovaroura, Holis, labuť, spare, maliska
Komentáře (3)
Komentujících (3)