Chci..
Chci líbat hvězdy
tak co bych se bál
žít čelem ke zdi
nechci, co dál?
vyletím vzhůru
aniž bych blekl
taky mi ´vrať se´
nikdo neřekl
ani neřekne
chtěl jsi, tak jeď
do kolen klekne
snad jen ta zeď
co jsi ji léta
čelem podpíral
s výhledem skřeta
do země zíral
buď vítán, letče
na konci světa
hleď, ta zeď v kleče
je tvá kometa
dohoní tě tam
v nejzazším baru
budeš mít k métam
omítku v háru
omítku v háru
tak jako dříve..
je, co tu psáno
opravdu čtivé?
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, fialová, Simísek, Caracol, WhiteSkull, okapovaroura, Holis, labuť, spare, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)