Fragmenty
Anotace: drobnosti, co mě občas napadnou
Sbírka:
Miniatury
Jsem trosečník ve městě plném lidí
a marně házím do stoky láhve se vzkazy
Pošta nefunguje - Všechny končí v čistírně odpadních vod
........
Je první jarní den a venku sněží...
Nevadí, aspoň je čas dospat probdělou zimu.
Přečteno 441x
Tipy 21
Poslední tipující: rezina, Hloupá Květinka, enigman, Noc17, Zahir, Holis, 6thSun, jita.1965, fialová, Albireo, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)