Víc životů
Anotace: vyhrabaná z paměti
tvý svědomí už leží někde na dně v popelnici
svý ideální plány si rozdal lidem na ulici
a na chalupě v krbu už oheň spálil tvoje noty
co dávaly ti rytmus jak stlát a jak si čistit boty
tak už si nastup za minutu jedem
vždyť máš víc řivotů nikdo nemá jeden
dnes jedem ti co znova začínají
ukončete výstup a nástup dveře se zavírají
tak si svůj první život smotej do klubíčka
udělej tečku když ti dohořela svíčka
vždyť nejkrásnější motýl vylít taky z černý larvy
musel si počkat než na křídlech uschly barvy
Přečteno 283x
Tipy 22
Poslední tipující: dievcaVsne, Lailah, Tanzania, Marupiara, Jin, Bůchví..., melebele, okapovaroura, Holis, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)