Mrtvola
Ve vaně leží mrtvola, nahá.
Život z ní už vyprchal a voda smrdí.
Ve vaně leží mrtvola, mladá.
Tělo její zkroucené, ve smrtelné křeči.
Ve vaně leží mrtvola, hnije.
A vedle ní žiletka, na vodě si pluje.
Ve vaně leží mrtvola, podřimuje.
Obklopena skvrnou krvavou.
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)