...tak nevím...zdá se mi...nebo ne...smutno je na zemi...básenka srdcem hne...a zase sním...
10.09.2008 18:21:00 | SZN
... bezedná studna ... zajímavý obrat, horší bude, až to dno se tam náhle objeví = tvrdý náraz. Líbí se mi básnka, má to myšlenku. ST!
09.09.2008 06:24:00 | NikitaNikaT.
...jo,to si ještě pamatuju,už jsi tam a teď teprve uvidíš,co je život :-)
09.09.2008 00:48:00 | WAYWARD
Řekla bych, že tohle bude další hezká a povedená od Tebe. Hm... a jako bych se místy nacházela. Jen bych občas s... no to je fuk co.
09.09.2008 00:25:00 | okousaná od světlušek