Anotace: i to se stane. :)
Mám naléhavý pocit deja vu. Už když jsem to včera slyšel na Šuplíku, bylo to setkání se něčím z kategorie starý známý. A přitom jsem na Liter nikdy nechodil!
Jako hvězdáře-amatéra mě to velice oslovilo.
10.09.2008 15:18:00 | Albireo