Džemo, nevím, co je to gebuzina, ale jako milovník života a gulášů bych takovou mňamku nekazila psem v hrnci, radši bych ho vzala na procházku "o)
24.09.2008 10:36:00 | Iva Borecká
Já jed psy 2x.Na vojně sem dostal řízečky.Nic sem nepoznal. Až, když sme jeli domů, tak sem se to dozvěděl a potupně sem vrhl. Rybičky :-).
12.09.2008 15:14:00 | cevert
Jj, já na guláš myslím, mám ráda guláš, ale pes tam rozhodně být nesmí :o)
09.09.2008 18:24:00 | NikitaNikaT.