Anotace: Žije se mnou už asi rok. Nekrmím jí a ani nedávám napít jen přihlížím jak mnou projde jako vychřice a pak zmizí...
Tím si prošel snad každej...ale ono to odezní...a takový to "čas hojí rány" je sice starý a ohraný- ale funguje :-S
14.09.2008 09:25:00 | Veru
jasně, ni už nebude jako dřív... tohle já chápu, protože někdy mi to předtim honě schází.... jenže - žít v tom jinym /nekdy horsim/ ...na to taky potřebuješ dost odhodlání... a síly.... nenech si jí vzít... :)
10.09.2008 18:10:00 | stmivani.na.lepsi.casy