Kolečka slámy
Kolečka slámy,
páni a dámy,
teď připadá mi,
že se krásně žije.
Zrníčka písku
mží –
prach vodotrysků
a pivo po rysku
dodá kalorie.
Tkaničky dýmů,
útržky rýmů,
do akronymů
mi tak lahodně zní.
Jehličky trávy
jsou štěstí a zdraví,
svou jsem –
neupravil,
dřímám na obecní.
Aróma stromů,
když slunce jde domů,
věřte si tomu,
klidně nezávazně.
Odlesky sklíček,
do zavřených víček,
Země hravý je míček,
i vy se mějte krásně.
*
A repete rychleji svedete...
Přečteno 618x
Tipy 43
Poslední tipující: Erion Fate, Squat_the_world, Noc17, Iva Borecká, abcabcabc, jiljovský, cevert, Ctěný pán, fialová, GM, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)