nikdykde
Anotace: ...a chceš uletět...
obklíčená linkovaným papírem
zahalená v dýmu a zvracejíc
psychotické nadšení opadlo
v tureckém sedu, nechci víc
tančím po zvadlém makovém poli
a tvé slzy jsou čisté opium
opilá smutkem, společnost bolí
pomůže vodka, fernet, rum?
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Myrja, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)