Anotace: ...k novým světům já se plavil...
Tady chválím. Prvních 60% je to nejlepší co jsem tu od tebe četl- zbytek stihl doplynout, takže v poho. Ty verš září a to se mi líbí- chválím- dobré.
19.09.2008 08:19:00 | kouzelníček
Také jsem měla sen . Poznat náš kulatý svět až do posledního koutečku . Dá se říci , že se to ani málo nepovedlo a v mých letech ..... Ale Tvoje básničky se mně moc líbí a Liter je dost často mým přístavem pro malé vysněné toulky . Díky , hodně štěstí !
18.09.2008 08:06:00 | Loudilka
Spousta ideálů, což je chválihodné. Nezatracovat je, ani když jsou zdánlivě na hraně utopie.
10.09.2008 14:15:00 | Dota Slunská
...víš co je zajímavé,když se zeptáš kohokoli,bude tvrdit,že je jen a jen přátelský a vstřícný a peníze nehrabe...atd. :-( tak kde jsou ti zlí...ST
...povedla :-)
09.09.2008 19:33:00 | WAYWARD