Kapky deště
Anotace: ...ráda pozoruji déšť....
Deštové kapičky tak volně stékají,
potichu dopadaj na okna,
a žádné starosti nemají.
Pěkně si kapou,
jedna přes druhou,
jakoby chtěli
odskočit za duhou.
Natáhnu dlaň,
a kapičku něžně pohladím,
že malinko studí,
mě vůbec nevadí.
Když příjde teta bouřka,
vesele bouchají do plechu,
ty malé potvůrky,
moc rády dělají neplechu.
Pak sluníčko výjde
a mrak vysuší kapičky,
lehké jak motýl,
co vylíhl se z kukličky.
Já chtěla bych na chvíli
s nimi si hrát,
pevně je sevřít v dlani
a dlouho se smát.
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: jita.1965, Květka Š., NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)