Přátelé
Anotace: To je poměrně starší básnička někdy z mích začátků...komenty mi jsou tak nějak jedno...je to tak jak to je...
Když jsme vzhůru
Jsme stále spolu…
Když spíme
O sobě navzájem přemýšlíme.
Jsme čtyři nejlepší přátelé
Co nedokážou být bez sebe
Z průšvihů si pomůžeme
Nebýt spolu nemůžeme.
Děkujeme si navzájem za pomoc
a ochotu…
Snažíme se splnit si svůj sen,
den co den
Což nejde bez přátel.
Komentáře (1)
Komentujících (1)